acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Workshop

Inclusief GRATIS bonusmateriaal

De kracht van duidelijke communicatie

Als je irritatie voelt, dan zegt dat vaak meer over jezelf dan over een ander. Tijdens de workshop maak je kennis met de 'elementen' die acteurs gebruiken om emoties op te roepen en te gebruiken. Elementen als aarde, vuur, wind of water vormen de ideale basis voor elke acteur die op het toneel of voor de camera staat. Ook in het dagelijks leven en op het werk kun je deze elementen toepassen wanneer je iemand feedback moet geven of moet aanspreken op gedrag.

Waarom iemand aanspreken op gedrag?

Iemand aanspreken op gedrag kan lastig zijn. Je wilt niet ‘onaardig overkomen’, of je denkt dat jij ‘niet de aangewezen persoon bent’ om dat te doen. Hierdoor zou je ervoor kunnen kiezen om confrontatie uit de weg te gaan en iemand niet aan te spreken. Het resultaat is een opeenvolging van situaties dat zelfs kan leiden tot ziekte en zelfs onslag.

 

Iemand aanspreken op gedrag hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je de juiste balans weet te vinden tussen 'de manier waarop je dat doet' en 'wat je zegt'.

Elementen en improvisatie

Door 'elementen' toe te passen, de juiste tegenkleuren te kiezen en enkele basisprincipes van improvisatie toe te passen in je spel, kun je een scene tot leven brengen en interressant houden. 

GRATIS bonusmateriaal

Deze workshop bevat extra bonusmateriaal met onderwerpen als 'Helder communiceren', 'Iemand aanspreken' en natuurlijk de 'Elementen'. Schrijf je in en ontvang het GRATIS via e-mail.

Ja, ik wil bonusmateriaal ontvangen

Over deze workshop

  • Focus op: elementen, improvisatie, helder communiceren
  • Zeer geschikt voor: zakelijk klanten en bedrijven
  • Duur: 3 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 8
  • Voorbereiding: geen
  • Ervaring met acteren: niet vereist

Interesse in deze workshop?

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Zie ook:

Workshops voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven kunnen workshops op maat worden ingezet om talenten verder te ontwikkelen of handige methodes te leren die kunnen worden ingezet op de werkvloer. 
Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.