acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Acteren en improviseren (Deel 1)

Acteren gaat over geloofwaardigheid. Over het creëren van niet bestaande realiteit. Dit kan alleen als je op een overtuigende manier je verhaal kunt vertellen. Naast de verschillende acteermethodes die je hierbij kunnen helpen, is het van belang dat je weet hoe je overkomt op anderen en hoe je bepaalde technieken kunt toepassen om je doelen te behalen.

Voor wie

Deze workshop voor je persoonlijke ontwikkeling en kun je toepassen in jouw (acteer)leven maar ook op zakelijk vlak. Je leert o.a. het verschil tussen acteren voor een camera, op toneel of in het dagelijks leven. Want uiteindelijk bepaal je zelf 'hoe je voor de dag wilt komen'. 

Wat ga je leren

Je leert o.a. het verschil tussen acteren voor een camera of op toneel. Geen grote gebaren, maar subtiel spel. Improvisatie en tempo. Je krijgt tips zodat je teksten zo goed mogelijk kunt voorbereiden voor een auditie, een gesprek of een presentatie op je werk. Ook maak je kennis met acteermethoden die je kunt toepassen om het beste uit jezelf te halen. In deze workshop ligt de nadruk vooral op doen en uitproberen. 

Over deze workshop

  • Focus op: elementen, kleuren, improvisatie, stemgebruik
  • Zeerk geschikt voor: zakelijk-, privéleven en bedrijven
  • Duur: 4 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 8
  • Voorbereiding: geen
  • Ervaring met acteren: niet vereist

 

Interesse in deze workshop?

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Zie ook:

Workshops voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven kunnen workshops op maat worden ingezet om talenten verder te ontwikkelen of handige methodes te leren die kunnen worden ingezet op de werkvloer. 
Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.