acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Workshops

Client: Diversen
Type: Actor Voice-over Presenter
Language: Dutch Italian English

Zie ook:

Workshop: Elementen

Iemand aanspreken op gedrag kan lastig zijn. Door kennis te maken met de elementen en te leren hoe en wanneer je deze kunt inzetten, bepaal je zelf de intonatie, lichaamstaal en mate van succes bij het aapreken van anderen.

Workshop acteren in Amsterdam of andere locaties. Acteren gaat over geloofwaardigheid. Over het creëren van niet bestaande realiteit. Dit kan alleen als je op een overtuigende manier je verhaal kunt vertellen.

Luca geeft workshops op het gebied van acteren en presenteren. De workshops zijn voor persoonlijke ontwikkeling in zowel jouw (acteer) leven als op het werk. Je leert o.a. het verschil tussen acteren voor een camera, op toneel of in het dagelijks leven. Want uiteindelijk bepaal je zelf 'hoe je voor de dag wilt komen'.

Camera, tv en theater workshops

Geen grote gebaren, maar subtiel spel. Improvisatie en tempo. Je krijgt tips zodat je teksten zo goed mogelijk kunt voorbereiden voor een auditie, een gesprek of een presentatie op je werk. Ook maak je kennis met acteermethoden die je kunt toepassen om het beste uit jezelf te halen. We behandelen bovendien techniekelementen zoals Method actingen improvisatie. 

Workshops voor bedrijven

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor op het werk en wil je collega's kennis laten maken met technieken die ze kunnen gebruiken om specifieke doelen te behalen? Speciaal voor bedrijven kunnen workshops worden ingezet om talenten verder te ontwikkelen of handige methodes te leren die kunnen worden ingezet op de werkvloer. Zie: workshop Elementen: Iemand aanspreken op gedrag.

Workshops op maat

Specifieke onderwerpen kunnen in de vorm van een acteer workshop worden behandeld. Wil je de focus leggen op improvisatie of juist op samenspel? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.