Luca als artiest

Luca Savazzi (1976) volgde opleidingen op het gebied van theater, tv en muziekproductie in zowel Italië als Nederland. Zijn eerste album bracht hij uit in 2007, waarna hij ook Nederlandstalige, Engelse en Italiaanse singels uitbracht.
Geboren in Nederland, met Italiaanse ouders en alle familie in Italië. Italiaans is hem met de paplepel ingegoten. Hierdoor spreekt hij vloeiend en accentloos Italiaans waardoor hij vaak voice over en stem opdrachten inspreekt voor Italiaanse projecten, maar ook radio en tv.
De creatieve- en de zakelijke wereld hebben meer met elkaar in gemeen dan men denkt. Als Public (Keynote) Speaker deel ik mijn kennis, ervaring en ideeën met teams en organisaties die een unieke en frisse invalshoek willen bieden tijdens events of presentaties.
Er zijn veel mogelijkheden om cursisten te prikkelen met nieuwe geleerde kennis. Het inzetten van een trainingsacteur helpt cursisten groeien. Trainingsacteurs zijn acteurs die zijn opgeleid om zich snel in te kunnen leven in een bepaald type persoon en deze persoon geloofwaardig overbrengen aan een cursist.