voice over stem acteur met eigen studio luca savazzi

Voice over en stemacteur

Geboren in Nederland, met Italiaanse ouders en alle familie in Italiƫ. Italiaans is hem met de paplepel ingegoten. Hierdoor spreekt hij vloeiend en accentloos Italiaans waardoor hij vaak voice over en stem opdrachten inspreekt voor Italiaanse projecten, maar ook radio en tv.
Client: Rijksmuseum Amsterdam
Type: Voice-over
Language: Dutch Italian English

Voice-over en stemacteur met eigen studio

Ben je op zoek naar een native Nederlande of Italiaanse stem en de voordelen van een eigen studio en directe inzetbaarheid? Neem dan contact op check de mogelijkheden.  

 

Nederladstalige voice overs

Luca is geboren en opgegroeid in Nederland, de Nederlandse taal heeft hij dus vanaf zijn geboorte meegekregen waardoor hij accentloos Nederlands spreekt.

 

Italiaanse voice overs

Geboren in Nederland, met Italiaanse ouders en alle familie in Italië. Italiaans is hem met de paplepel ingegoten. Hierdoor spreekt hij vloeiend en accentloos Italiaans waardoor hij vaak voice over en stem opdrachten inspreekt voor Italiaanse projecten, maar ook radio en tv.

Stem acteur met eigen studio

Opnames kunnen vrij snel worden gemaakt zodat je direct verder kunt met je project dankzij een eigen studio.

 

Of het nu gaat om een corporate video, een radiocommercial, een televisiespot, een e-learning video, een voice-response systeem of een explanimation, de stem van Luca  is bijzonder veelzijdig. 

 

Voice over tarieven
Bekijk de voice over tarieven van Luca Savazzi