acteren acteer acteur workshops luca savazzi

Workshops en trainingen

Workshop acteren in Amsterdam of andere locaties. Acteren gaat over geloofwaardigheid. Over het creƫren van niet bestaande realiteit. Dit kan alleen als je op een overtuigende manier je verhaal kunt vertellen.

Acteren en improviseren (Deel 1)

Acteren gaat over geloofwaardigheid. Over het creëren van niet bestaande realiteit. Dit kan alleen als je op een overtuigende manier je verhaal kunt vertellen. Naast de verschillende acteermethodes die je hierbij kunnen helpen, is het van belang dat je weet hoe je overkomt op anderen en hoe je bepaalde technieken kunt toepassen om je doelen te behalen.

De kracht van duidelijke communicatie

Als je irritatie voelt, dan zegt dat vaak meer over jezelf dan over een ander. Tijdens de workshop maak je kennis met de 'elementen' die acteurs gebruiken om emoties op te roepen en te gebruiken. Elementen als aarde, vuur, wind of water vormen de ideale basis voor elke acteur die op het toneel of voor de camera staat. Ook in het dagelijks leven en op het werk kun je deze elementen toepassen wanneer je iemand feedback moet geven of moet aanspreken op gedrag.

Workshops en trianigen op maat voor bedrijven

Ben je juist op zoek naar een workshop op maat, of wil je de focus leggen op specifieke onderwerpen? Speciaal voor bedrijven kunnen workshops worden ingezet om talenten verder te ontwikkelen of handige methodes te leren die kunnen worden ingezet op de werkvloer. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.